°C 7

Ante Matej Jurić zabio za pobjedu nad Dubravom

20.07.2022.

Damir Žbulj

Nakon poraza u Osijeku nogometaši Gorice, barem oni koji su imali manju minutažu ili oni iz drugog plana koji nisu ni zaigrali, odradili su prijateljsku utakmicu s Dubravom Tim kabel, kako bi što spremniji dočekali subotnji prvenstveni okršaj sa Šibenikom.

U početnoj postavi trenera Toplaka bili su tako Žiger - Raspopović, Marjanović, Korca, Vojtko - Roman Plyushch, Skrbin - Jug, Julardžija, Wallace - Cruz, dok su priliku s klupe dobili Cundeković, Sim, Kapulica, Nezirović, Brlek, Cruce, Klančir, Chikola i Ante Matej Jurić, koji je na kraju i bio strijelac pobjedonosnog pogotka...

Jurić je jedini gol na susretu zabio u 70. minuti.

Za Dubravu je branio Jan Paolo Debijađi, koji će u ovom zagrebačkom drugoligašu biti na posudbi, nakon što je Gorica vratila iskusnog Ivana Banića i angažirala mladog Žigera.

Gorica dvoboj drugog kola SuperSport HNL-a igra u subotu od 18.55 sati na Gradskom stadionu protiv Šibenika. Cijene ulaznica u pretprodaji iznose 25 kuna za sektore A3 i B3, 30 kuna za sektore A2 i B2 te 40 kuna za sektore A1 i B1. Na dan utakmice cijene će biti 30 kuna za sektore A3 i B3, 40 kuna za sektore A2 i B2 te 50 kuna za sektore A1 i B1.

Osim online na ulaznice.hr, navijači će ulaznice moći kupiti i u HNK Gorica Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica), do petka od 14 do 18 sati te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Najbliža poslovnica u Velikoj Gorici je na adresi Šetalište Franje Lučića 1. U Fan pointu moguće je isključivo gotovinsko plaćanje. Na dan utakmice blagajna Zapad i blagajna Istok (za gostujuće navijače) radit će od 17 sati.

sim pojedinačnih ulaznica za navedenu utakmicu, u prodaji su i godišnje ulaznice.