°C 25

U tijeku natječaj Zagrebačke županije za bespovratne potpore poduzetnicima početnicima

15.04.2024.

Redakcija

Zagrebačka županija raspisala je 150 tisuća eura vrijedan natječaj za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima početnicima sa svog područja s ciljem poticaja razvoja poduzetništva.

Natječaj je otvoren do 14. svibnja 2024. godine. Inače, U 2024. godini Zagrebačka županija ukupno je za poduzetnike osigurala milijun eura bespovratnih potpora, a natječaj za proizvodne i neproizvodne djelatnosti bit će raspisan uskoro.

Poduzetnici početnici mogu računati na sufinanciranje 75% prihvatljivih troškova za nabavu strojeva, alata i opreme, radnih strojeva (viličari, bageri, dizalice…), nabavu informatičke opreme i poslovnog softvera, izradu internetske web stranice i web shopa te nabavu uredskog i radnog namještaja, a maksimalni iznos potpore iznosi do dvije tisuće eura.

Tekst natječaja i upute za prijavitelje nalaze se na web stranici Zagrebačke županije, a više informacija svi zainteresirani mogu dobiti na e-mail:uog@zagrebacka-zupanija.hr ili na brojeve telefona 01/6009-457 i 6009-484, napominju iz Zagrebačke županije.

 

 

foto: pixabay