°C 22

Promjena u regulaciji autobusnog prometa

09.08.2018.

Redakcija

Zbog radova u Obrtničkoj ulici te na križanju Obrtničke, Šmidhenove i Gajeve ulice u gradu Samoboru je došlo do promjena u regulaciji autobusnog prometa.

Prema novoj regulaciji autobusi koji dolaze iz smjera Ruda te Smerovišća, Malog i Velikog Lipovca ili Slanog Dola iz Starogradske ulice nastavljat će Livadićevom te preko Trga kralja Tomislava produžiti u Langovu, a potom u Ulicu Grič, pa u Perkovčevu, Ivanščakovu i Kompareovu do kružnog toka u Gajevoj te do Autobusnog kolodvora. 

Pritom autobusi voze trasom Autobusni kolodovor - Ulica grada Wirgesa - Gajeva (do kružnog toka) - Krležina - Šmidhenova – Gajeva (dio od pošte do kraja ulice) – Ulica grada Wirgesa – Zagrebačka – Perkovčeva – Trg kralja Tomislava – Livadićeva te redovnom trasom Starogradskom do svojih odredišta.

-Budući da zbog ovih radova autobusi Samoborčeka i Autoturista ne prometuju Šmidhenovom (uz Pivnicu) i ne zaustavljaju se kod Pošte kada dolaze iz smjera Ruda, odnosno Smerovišća, Lipovca i Slanog Dola, izlazak putnika prema potrebi bit će omogućen na Trgu kralja Tomislava- priopćili su iz Grada Samobora.

Foto: Grad Samobor