°C 17

Samoborski streličari Luna Pađan i Mihovil Srebren vodeći u Centralnom europskom kupu

31.05.2023.

Damir Žbulj

 Na drugom ovogodišnjem turniru za Centralni Europski Kup u streličarstvu održanom u Budimpešti, samoborski su streličari osvojili vodeće pozicije u svojim kategorijama.

Samoborski streličarski klub predstavljali su Luna Pađan u kategoriji juniorki zakrivljenog luka i Mihovil Srebren u kategoriji kadeta složenog luka.

I Luna i Mihovil, svaki u svojoj kategoriji, nakon ovog su turnira zauzeli vodeće pozicije u Kupu.

Luna Pađan osvojila je prvo mjesto i trenutno je vodeća u Kupu u svojoj konkurenciji s ukupno 46 bodova, budući da je na prvom ovogodišnjem turniru prije mjesec dana u Sloveniji osvojila drugo mjesto.

Mihovil Srebren je u Budimpešti osvojio drugo mjesto te, u kombinaciji s prvim mjestom iz Slovenije, kao i Luna ima 46 bodova i vodstvo u svojoj kategoriji.

"Luna je osvojila prvo mjesto. U kombinaciji s drugim mjestom koje je osvojila na prvom turniru za ovogodišnji Kup, prije mjesec dana u Sloveniji, Luna je s ukupno 46 bodova trenutno vodeća u Kupu u svojoj konkurenciji. Mihovil je osvojio drugo mjesto, u kombinaciji s prvim mjestom iz Slovenije trenutno, kao i Luna ima 46 bodova i vodstvo u svojoj kategoriji," poručili su iz kluba.

Ukupno se pet turnira boduje za Centralni Europski Kup a sljedeći se održava u lipnju u Hrvatskoj. Nadamo se da će Luna i Mihovil zadržati vodeće pozicije do kraja sezone!