°C 13

Emil Šarec-Nemec (HSS) predao kandidaturu za načelnika Općine Brckovljani

19.08.2020.

Maja Peranić

Kandidat HSS-a za načelnika Općine Brckovljani Emil Šarec-Nemec i kandidatkinja za zamjenicu načelnika Aleksandra Paj predali su Izbornom povjerenstvu potpise za izvanredne izbore koji će se održati 6. rujna 2020. godine.

Od prioriteta iz svog programa Emil Šarec-Nemec izdvaja infrastrukturne projekte poput izgradnje općinske zgrade sa sadržajima te osnivanje mjesnih odbora.

-Važno je nastaviti sa započetim infrastrukturnim projektima koje su pripremili i započeli moji prethodnici iz HSS-a. Jedan od važnih projekata je izgradnja općinske zgrade sa svim pratećim sadržajima. U općinskoj zgradi će također biti smješten Dom zdravlja, a uz nju tržnica za naše OPG-ove, udruge i sve koji žele ponuditi svoje proizvode. Zatim, želim ojačati sudjelovanje građana osnivanjem mjesnih odbora. Minimum koji građani zaslužuju je dostupnost informacija za svakog stanovnika općine - ističe HSS-ov kandidat za načelnika.

Važan dio programa je ulaganje u budućnost pri čemu naglašava kvalitetniji rad dječjeg vrtića, ulaganje u obrazovanje, školstvo, kulturu, sport, vatrogastvo te podrška udrugama koje djeluju na području općine.

Emil Šarec-Nemec najveću prednost prostora općine Brckovljani smatra očuvan, miran i zdrav ruralni prostor samo tridesetak kilometara od Zagreba.

-To je mjesto ugodno za život, a kvalitetna i dostupna infrastruktura, domaći proizvodi i povijesno-kulturne znamenitosti osnova su daljnjeg održivog razvoja i pozicioniranja općine Brckovljani na turističkoj karti Zagrebačke županije - ističe Šarec-Nemec.