°C -3

Brckovljani: HSS-ovi kandidati predstavili program „Budimo svoj na svome!“

02.09.2020.

Maja Peranić

Povodom nadolazećih prijevremenih izbora, 6. rujna, kandidat HSS-a za načelnika Općine Brckovljani Emil Šarec-Nemec i kandidatkinja za zamjenicu načelnika Aleksandra Paj predstavili su program modernizacije, razvitka te podizanja opće kvalitete života Općine Brckovljani. 

Pod sloganom „Budimo svoji u svome!“ predstavljanje programa održano je u Štakorovcu i Gračecu. Kandidat za načelnika Emil Šarec-Nemec naglasio je važnost izgradnje općinske zgrade sa svim pratećim sadržajima, Domom zdravlja i tržnicom „od polja do stola“, završetak započetih infrastrukturnih projekata, pomoć gospodarstvenicima i korištenje sredstava iz EU fondova. Ulaganje u budućnost odnosi se na podizanje kvalitete rada dječjeg vrtića te podršku obrazovanju i školstvu, kulturi, sportu, vatrogastvu i udrugama. Uz osnivanje mjesnih odbora i jačanje sudjelovanja građana u donošenju odluka, zelenim politikama i turističkom razvoju, posebna briga vodit će se o umirovljenicima i potrebitima, istaknuli su.Podršku kandidatima HSS-a dao je zamjenik župana Zagrebačke županije Hrvoje Frankić istaknuvši da je glas za listu broj 4. glas za sigurnu, modernu i prepoznatljivu Općinu Brckovljani.

Galerija slika

Brckovljani: HSS-ovi kandidati predstavili program „Budimo svoj na svome!“ Brckovljani: HSS-ovi kandidati predstavili program „Budimo svoj na svome!“