°C 29

U Zelini vas čeka 7. Vatrogasni vikend, stižu i ekipe iz Austrije i Slovenije

04.04.2019.

Petar Brnada

Na prostoru Vatrogasnog centra u Svetom Ivanu Zelini ove vas nedjelje očekuje „7. Vatrogasni vikend u Zelini ’19.“, koji zajedničkim snagama pripremaju Vatrogasna zajednica grada Zeline i istoimenog Dobrovoljnog vatrogasnog društva.

U sklopu manifestacije održati će se Međunarodno natjecanje u spajanju usisnog voda kojim se obilježava Memorijal Milana Pažića kojeg već desetu godinu za redom organizira Vatrogasna zajednica grada Svetog Ivana Zeline uz najavu sudjelovanja ekipa iz Austrije i Slovenije. Istaknimo da je za Memorijal prijavljeno čak 40-ak ekipa, a sve će započeti u 10 sati.

Uz to, čeka vas i Međunarodno natjecanje vatrogasnih grupa - Fire Combat Sveti Ivan Zelina "Zeleni plamen" u organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sveti Ivan Zelina koje broji svoju 7. godinu održavanja.

-Osim u ovim atraktivnim vatrogasnim natjecanjima, posjetitelji će moći uživati u obilasku vatrogasnog sajma na kojem će biti ponuđena raznovrsna vatrogasna oprema kao i oprema za gašenje u kućanstvima-poručuju organizatori.

Foto: Grad Sveti Ivan Zelina