°C 24

Samoborski obrtnici izlagali na Sajmu vjenčanja

05.02.2019.

Redakcija

Nakon organizacije zajedničkih nastupa obrtnika na Adventskom sajmu u Zagrebu, Udruženje obrtnika Samobor organiziralo je još jedan nastup samoborskih obrtnika na Sajmu vjenčanja u Zagrebu.

Arena Zagreb bila je domaćin jednog od najvećeg sajma vjenčanja u regiji. 21. Sajam vjenčanja okupio je preko 200 izlagača iz vjenčane industrije – salone vjenčanica i dizajnere, cvjećare i slastičare, fotografe, dekoratere, organizatore vjenčanja te ostale predstavnike za organiziranje svadbene svečanosti.

Među mnoštvom izlagača svoja mjesta su pronašli i samoborski obrtnici, članovi Udruženja obrtnika Samobor – „Cvjećarnica Orhideja“ iz Samobora i „Cvjetni atelje Markoci“ iz Rakovog Potoka. Vrijedni samoborski predstavnici na sajmu su pokazali umijeće cvjećarstva i svojim prigodno dekoriranim štandovima privlačili mnoge posjetitelje.

-Zahvaljujemo našim vrijednim obrtnicima na sudjelovanju na Sajmu i predstavljanju cvjećarske struke prema široj publici te im želimo još mnogo uspješnih sajmova i nastupa- kazali su iz Udruženja obrtnika Samobor.

(Foto: Grad Samobor)