°C 22

Počinje Samobor Craft Festival: Posjetite jedan od najvećih festivala malih zanata u Hrvatskoj!

12.05.2023.

Redakcija

Ovogodišnji Samobor Craft Festival održat će se od 12. do 14. svibnja, a osmišljen je kao jedinstveni prodajno izložbeni sajam zanatskih proizvoda, koji na jednom mjestu okuplja bogatu zanatsko gastronomsku ponudu proizvođača zanatski izrađenih proizvoda i umjetničkih rukotvorina.

Danas počinje Samoborski Craft Festival koji će predstaviti sve čari malih obrta i oduševiti prolaznike što glazbom, što rukotvorinama, što dobrim vibracijama koje ni kiša ne može pokvariti.

Osmišljen kao jedinstveni prodajno izložbeni sajam zanatskih proizvoda, Samobor Craft festival će na jednom mjestu okupiti bogatu zanatsko gastronomsku ponudu proizvođača zanatski izrađenih proizvoda i umjetničkih rukotvorina.

Od petka do nedjelje možete upoznati proizvođače craft piva, pronaći si ručno rađeni nakit i suvenire, škicnuti craft kozmetiku, eko deterdžente i omekšivače te kupiti si slasne sireve, suhomesnate proizvode i domaću tjesteninu.

Uz to bit će tu i dobre hrane te edukativno-zabavnog sadržaja za djecu. 

 

Svaku večer glazbeno će začiniti i poznati bendovi koji će vas raspjevati. Danas u 20 sati nastupaju Neno Belan & Fiumens, nakon kojih će u 21:45 na pozornicu stati Kojoti. Sutra u 20 sati pjevat ćete uz Abba Real Tribute Band, dok će u nedjelju u 19 sati nastupiti Jimmy Stanić & The Boys.