°C 17

Krašić označava staze za nordijsko hodanje

26.09.2017.

majai

Na području općine Krašić započelo je označavanje staza ta nordijsko hodanje. Projekt je to koji je pokrenula tamošnja Turistička zajednica uz financijsku potporu Hrvatske turističke zajednice.

Tim projektom započet je razvoj sve popularnijeg oblika turizma – nordijskog hodanja za koji na području Krašića postoje idealni uvjeti – brojni puteljci, brežuljci i stazice.

-Nordijske staze „Dolinom kardinala“ turistima će pokazati ljepote i atrakcije destinacije na postojeće putove, prirodne, povijesne i kulturne znamenitosti osmisliti mrežu tematskih staza kojima će turisti moći sigurno i ugodno razgledavati atraktivne lokacije, uživati u brojnim prirodnim ljepotama i pritom aktivno i zdravo provoditi svoj odmor. Uz bogatu ponudu brdskih hodačkih staza turisti će imati razloga da ostanu koji dan duže na destinaciji i da nas posjete u pred i post sezoni – izvijestili su iz Turističke zajednice.Uz precizne i lako čitljive karte i vodiče, GPS uređaj u koji će se moći učitati gpx trag staze, moći će se uistinu uživati u ljepoti prekrasne netaknute prirode i kulturnim atrakcijama na području Krašića.

(foto: TZO Krašić)