°C 25

Ideja za izlet: Zaveslajte kajakom po Kupi

07.08.2020.

Ivana Ćurić

S obzirom da je za vikend najavljeno lijepo vrijeme, turistička agencija Backpack Adventure Travel team poziva sve pustolove i one koji bi to htjeli biti na jedinstveni izlet kajakom po predivnoj rijeci Kupi.

Riječ je o izletu kajakom rijekom Kupom, mirnim dijelom koji se pruža u okolici Pokupskog, među zelenim "bregima i livadama" Pokuplja, a kako obećavaju organizatori, odlična je prilika za upoznavanje s rijekom i sportovima ovog tipa, a mirna i topla rijeka Kupa garancija je zabave i ugodnog druženja uz njihove vrhunske vodiče.

Tijekom te dvosatne pustolovine Kupom ćete ploviti u kajaku za dvije osobe, a dobit ćete naravno i svu propisanu opremu; zaštitne prsluke, vesla, vodootporne bačvice za osobne stvari i vodiča.

-Niz Kupu kreće se ove nedjelje, 9. kolovoza, a okupljanje je zakazano na plaži u Pokupskom u 10 sati. Pola sata kasnije krenut ćemo s opremanjem i obukom, a u kajake uskačemo u 10 sati. Povratak je zakazan nakon 2 do 3 sata. Preporučujemo da ponesete papuče/sandale, šešir i zaštitu protiv sunca, vodu, fotoaparat te ručnik-ističu organizatori.

Cijena izleta je 100 kuna po osobi, a s obzirom da je broj mjesta za izlet ograničen, potrebno je da se prijavite na vrijeme.

Sve informacije o izletu možete naći na poveznici OVDJE, a također i booking formular koji trebate ispuniti za rezervaciju. Više o eventu dostupno je i na Facebook stranici.