°C 5

Veliki BRAVO za male nogometaše Svete Nedelje: 630 paketa poslali svojim vršnjacima iz klubova Banovine!

25.01.2021.

Maja Peranić

Uspješno je završena akcija malih nogometaša s područja Svete Nedelje koji su poslali ukupno 630 paketa s pripadajućim porukama podrške svojim nogometnim vršnjacima iz klubova s područja Sisačko-moslavačke županije.

Riječ je o akciji koju je pokrenuo Nikola Topol, otac jednog limača iz NK Sava Strmec, a pridružili su joj se svi nogometni klubovi s područja Svete Nedelje.

U akciji su sudjelovali GNK Sveta Nedelja, NK Sloga SU-ZA Orešje, NK TOP Kerestinec,HNK Tigar Rakitje, NK Novaki, NK Bestovje te već spomenuti Nogometni klub ''Sava Strmec''.

Paketi su transportirani u dva navrata, dviju proteklih subota i to djeci u klubovima s područja potresom pogođene Banovine i to: HNK Segesta Sisak, NK Mladost Petrinja, NK Metalac Sisak, ŠNK BANOVAC GLINA, ŠNK Češko Selo, ŠNK Hajduk Sela, NK BSK Budaševo, NK Zeleni Brijeg, NK FRANKOPAN Galdovo te NK TŠK 1932.

-Vjerujemo kako su paketi i poruke barem malo razveselili djecu kojima je bezbrižno djetinjstvo zasigurno poremetio potres, odnosno serija potresa koja konstantno posljednjih mjesec dana podrhtava tlo u njihovom kraju-poručili su iz NK Sava Strmec čiji su članovi Uprave, treneri, roditelji bili ustrajni da se ova lijepa inicijativa sprovede u djelo.

-Bravo za sve! Vjerujemo kako naši klubovi i organizatori ove akcije neće stati samo na ovoj akciji kad je u pitanju pomoć djeci iz Banovine-poručili su iz kluba.

(foto: NK Sava Strmec)

Galerija slika

Veliki BRAVO za male nogometaše Svete Nedelje: 630 paketa poslali svojim vršnjacima iz klubova Banovine! Veliki BRAVO za male nogometaše Svete Nedelje: 630 paketa poslali svojim vršnjacima iz klubova Banovine! Veliki BRAVO za male nogometaše Svete Nedelje: 630 paketa poslali svojim vršnjacima iz klubova Banovine! Veliki BRAVO za male nogometaše Svete Nedelje: 630 paketa poslali svojim vršnjacima iz klubova Banovine!