°C 19

Trenerska smjena u KK Gorica neposredno prije prve utakmice

05.10.2023.

Damir Žbulj

Neven Nikolić se niti u prvom mandatu na klupi Gorice nije dugo zadržao, a ovaj put neće klub voditi niti u jednoj utakmici Prve muške lige. U klub je stigao krajem lipnja, predstavljen je kao rješenje za stabilizaciju ekipe nakon ispadanja iz Premijer lige, odradio je pripreme za novu sezonu, no, izgleda kako nije pronašao zajednički jezik s klupskom Upravom i predsjednikom Radovićem oko dugoročne suradnje. 

Ekipu je prije gostovanja u Slavonskom Brodu preuzeo Miron Češkić, koji je obavljao funkciju klupskog tajnika te je bio Nikolićev pomoćnik.

"Marsonia je formirala dobru ekipu, a uz solidno popunjene tribine bit će svim ekipama u ligi nezgodno gostovanje. Naš cilj je odigrati što kvalitetniju utakmicu te ispraviti pogreške koje smo radili u pripremnim utakmicama. Ekipa je kompletna, izrazito motivirana i spremna za prvu utakmicu u sezoni," poručio je Češkić u najavi.

Prvo ime Bikova ove sezone bit će iskusni Ante Mašić, koji će biti i mentor mladim igračima u momčadi: "Ove godine je mlada ekipa, dosta novih igrača i ne smijemo nikoga podcijeniti te moramo u svaku utakmicu ući maksimalnom energijom. Idemo odigrati najbolje što možemo i uz dobru igru doći do pobjede. A cilj ove godine je razvoj mladih igrača i njihov napredak za budućnost Gorice!"

Utakmica u Slavonskom Brodu na rasporedu je u nedjelju od 16 sati.

Na otvaranju nove sezone Crikvenica dočekuje HAKK Mladost, Jazine Arbanasi na zadarskom Višnjiku igraju protiv KK Ribola Kaštela, Kvarner 2010 dočekuje Samobor, KK Zagreb ŠSD Boško Božić Pepsi u Trnskom igra protiv KK Stoja iz Pule, Podstrana u Splitu dočekuje Omiš Čagalj Tours, a Hermes Analitica gostuje kod Vrijednosnica Osijek.

 

 

 

(Foto: KK Gorica, Nenad Mudrinić)