°C 8

Sesar: Imamo još četiri utakmice u sedam dana, nadam se da ćemo to uspjeti 'izvući'

21.11.2020.

Damir Žbulj

Košarkaši Gorice u Osijeku su se uspješno vratili na parket nakon još jedne desetodnevne izolacije te su uvjerljivo na gostovanju svladali Vrijednosnice Osijek sa 106:86.

Težak poraz uzrokovao je i trenersku smjenu u redovima Brokera, Domagoj Kujundžić više nije trener osječkog premijerligaša...

"Nismo znali što nas očekuje, bili smo u izolaciji, jedan trening smo napravili s kompletnom ekipom, ostalo smo trenirali dio kod kuće dio u dvorani. Mislim da smo dobro odreagirali, imali smo dobru energiju, više su igrali igrači koji su više trenirali. Imamo još četiri utakmice u sedam dana i nadam se da ćemo to uspjeti izvući," rekao je nakon susreta Josip Sesar, strateg Goričana, koji već u nedjelju gostuju kod Dubrave Furnira, a u utorak u Gradsku sportsku dvoranu stiže Hermes Analitica. Već 26. studenog zakazan je domaći okršaj iz šestog kola sa sinjskim Alkarom, a tri dana kasnije i odgođeni susret petog kola sa Šibenkom.

-->> Košarkaši opet gaze sve pred sobom: Osječani zaleđeni na -20

Gorica i Split dogovorili su termin okršaja osmine finala Hrvatskog košarkaškog kupa Krešimir Ćosić.

Dvoboj u velikogoričkoj Gradskoj sportskoj dvorani na rasporedu je u utorak 15. prosinca od 17 sati, a pobjednik će osigurati svoje mjesto na Final 8 završnici, koja bi se trebala igrati sredinom veljače iduće godine.

(Foto: Vrijednosnice Osijek)