°C 4

Radanić: Vidjelo se da su željni treninga

10.06.2020.

Damir Žbulj

Nogometna škola HNK Gorica ponovno je počela s radom, nakon tromjesečne pauze uzrokovane svjetskom pandemijom koronavirusa.

Mlade velikogoričke nogometne nade morale su se prilagoditi novim okolnostima, trenirali su marljivo kod kuće i s nestrpljenjem čekali povratak na zelene travnjake.

Od ponedjeljka su u akciji ekipe kadeta, pionira i juniora, a do kraja tjedna će se zajedničkim treninzima vratiti i sve ostale selekcije.

"Prije početka treninga razgovarali smo koliko je tko radio tijekom pauze. Njih oko 50 posto treniralo je svakodnevno, dok se ostala polovica samo nasmijala pa mogu zaključiti da bez zajedničkih treninga nisu toliko motivirani i potreban im je dodatan poticaj. Međutim, kad smo ponovno krenuli vidjelo se da su željni treninga i da su jedva dočekali ponovno zaigrati nogomet," istaknuo je voditelj nogometne škole Marko Radanić, aktualni trener juniora.

"Unatoč vremenu koje je bilo sparno i teško, odradili smo odličan trening, bolji nego što su treneri očekivali. Motivirani smo i drago nam je što smo ponovno na okupu, kazao je kapetan juniora Antonio Ćosić.

(Foto: HNK Gorica)