°C 4

PK Gorica nagradio svoje članove: Sve poteškoće prevladat ćemo uz zajedničku suradnju

22.02.2021.

Damir Žbulj

Popuštanjem protuepidemijskim mjerama u akciju su se vratili i mladi plivači iz PK Gorica, pod vodstvom trenerice Sare Brajković i trenera Filipa Zelića i Luke Dodleka.

Nakon više od 200 online 'zoom' treninga i vježbanja kod kuće treninzi su se napokon u veljači nastavili na velikogoričkom Gradskom bazenu.



"Kao što smo i predvidjeli, očekuje nas jedna neuobičajena i zahtjevna plivačka godina. Sve poteškoće na koje ćemo nailaziti, u nastojanju da je uspješno provedemo, prevladat ćemo uz zajedničku suradnju i razumijevanje. Unaprijed se zahvaljujemo na tome svim našim članovima i njihovim roditeljima," poručila je trenerica Sara.



PK Gorica nagradio je one najredovitije i one koji su se najviše zalagali i trudili da ostanu u formi dok nisu mogli trenirati na bazenu, a mlade članove razveselili su prigodni pokloni u kojima su bili oprema za trening, plivačke kape, ali i pokoji slatkiš, kao mala nagrada za sve ono što su prolazili posljednjih mjeseci. 



"Svaka čast na idejama, upornosti i motivaciji," naglasila je mama Marijana, dok je mama Ana dodala: "Hvala trenerima na neizmjernom trudu, strpljenju i zalaganju. I hvala im što djecu čine ponosnima, sretnima i zadovoljnima!"



Plivačice i plivači sada s nestrpljenjem iščekuju i povratak natjecanjima.