°C 14

Nogometaši Hribara na državnom u Vinkovcima!

28.05.2018.

Redakcija

Na poludržavnoj završnici prvenstva u futsalu za 5. i 6. razrede osnovnih škola odigranoj u četvrtak u Delnicama mladi nogometaši OŠ Nikole Hribara ostvarili su sjajan rezultat te izborili prolazak na državnu završnicu.

Goričani su u finalu s visokih 7-2 svladali ekipu iz Rovinja te se tako plasirali na završnicu prvenstva koja će se u Vinkovcima odigrati 3.,4. i 5. lipnja.

Ekipa iz Hribara u Delnice je pod vodstvom profesora Borisa Konjevića stigla kao pobjednik Zagrebačke županije, a za svoju kartu za Vinkovce borili su se među četiri županije, Sisačko-moslavačkom, Primorsko-goranskom, Karlovačkom te Istarskom.

S kime će se mladi nogometaši Hribara u Vinkovcima boriti za medalje bit će poznato već u ponedjeljak nakon ždrijebanja skupina.

Inače, natjecanje u futsalu održava se u sklopu Državnog prvenstva školskih sportskih društava za učenike 5. i 6. razreda na kojemu se osim u nogometu učenici natječu i u odbojci, rukometu, košarci te atletici koji će se također u lipnju naći na završnici u Vinkovcima.