°C 11

Mladostaši gostuju kod Gorice i u osmini finala Kupa Hrvatske

13.11.2021.

Damir Žbulj

Odbojkaši Gorice, koji se ove sezone natječu u Superligi, najvišem rangu naše muške klupske odbojke, saznali su suparnika u osmini finala Kupa Hrvatske.

Bit će to zagrebačka Mladost, koja će tako još jednom gostovati u velikogoričkoj Gradskoj sportskoj dvorani.

Očekuje nas tako još jedan odbojkaški spektakl, a bez obzira što su Mladostaši apsolutni favoriti za prolazak u četvrtfinale, sigurno ćemo vidjeti pregršt sjajnih poteza, baš kao što je to bilo i međusobnom prvenstvenom okršaju...

U preostalim susretima osmine finala Zadar igra protiv Splita, Daruvar dočekuje OK Ribola Kaštela, Rijeka gostuje kod Bibinja, OK Mlaka igra protiv Marsonije, Rovinj je domaćin varaždinskom Kitru, osječka Mursa gostuje u Sisku, a MOK Željezničar igra protiv OKM Centrometala.

Sve utakmice će se odigrati 20. i 21. studenog.

Goričane u subotu od 14 sati u Gradskoj sportskoj dvorani očekuje dvoboj sedmog kola Superlige, u goste stiže Ribola Kaštela, četvrtoplasirana ekipa na ljestvici s pet pobjeda i tek jednim porazom. 

Momčad pod vodstvom Marka Barunovića je u dosadašnjih šest nastupa pružila solidne partije, ali još nije osvojila niti jedan bod. Naši odbojkaši nadaju se podršci navijača, a u slučaju da ne možete doći do Gradske dvorane, utakmica će se moći pogledati u prijenosu uživo na YouTube kanalu gostiju iz Kaštela