°C 14

Lomnica sigurna protiv Strmca

01.05.2018.

Redakcija

Za nogometaše Lomnice u susretu protiv Strmca koji je u prošlom kolu iznenađujuće slavio protiv HNK Gorice II (4:1), imperativ je bila pobjeda i tri boda, jer u posljednja dva kola usprkos dobroj igri Lomničani su zabilježili dva uzastopna poraza. Upravo iz toga razloga, domaći trener Igor Mostarlić u najavi ovog susreta rekao je kako je ovo jedan od onih susreta u kojima se mora slaviti.

Dobra priprema, kojoj je zacijelo pridonijela i velika motiviranost od strane Mostarlića rezultirala je na kraju uvjerljivom i sigurnom pobjedom domaćeg sastava koja je slavila s 5:2. Od samog početka susreta domaći su nogometaši zagospodarili terenom. Josip Grdenić u devetoj je minuti doveo Lomnicu u vodstvu, a u jeku silnih napada dogodila se pogreška te su gosti preko Ivana Bičaka izjednačili.

Bolju igru Lomnica je okrunila još jednim pogotkom u režiji Josipa Grdenića, da bi u nastavku susreta Josip Trumbetaš, Dinko Miljković i Marin Ćurić zapečatili sudbinu gostiju, koji su uspjeli preko Ivana Bička malo ublažiti poraz.

Visoko vodstvo omogućilo je domaćem strategu Igoru Mostarliću da priliku za igrom pruži svim raspoloživim igračima, koji su za dobru partiju nagrađeni pljeskom okupljenih posjetitelja.

JŽNL, 23. KOLO
NK LOMNICA – NK STRMEC 5:2 (2:1)
STRIJELCI: 1:0 Grdenić (9), 1:1 Bičak (21), 2:1 Grdenić (35), 3:1 Trumbetaš (52), 4:1 Miljković (65), 5:1 M. Ćurin (73), 5:2 Bičak (79)
NK LOMNICA: Pogledić, Kos (od 73. Jović), Beg, Miljković, Arbanas (od 78. Draženović), J. Ćurić, M. Ćurić, Štuban, Grdenić (od M. Trumbetaš), J. Trumbetaš (od 83. Sudar), Dijanežević. TRENER: Igor Mostarlić
NK STRMEC: Prišćan, Škof, Dimović (od 87. Kosovec), Bičak, Bedeković, Gradečki, Bašić, Majcenić, Benčić (od 68. Vuk), Trcak, Kucljak (od 36. Šilinić). TRENER: Zdenko Dimović