°C 9

[LIVESTREAM] Dugo Selo protiv PPD Zagreba u velikom finalu!

19.05.2019.

Damir Žbulj

Sjajni mladi rukometaši Dugog Sela i četvrtu godinu u nizu igrat će u finalu državne završnice prvenstva Hrvatske!

Nakon tri uzastopne titule ova generacija ima priliku još jednom potvrditi kako se u Dugom Selu izvrsno radi s mladim rukometnim nadama.

Na Festivalu rukometa u Poreču igra se kadetska završnica za igrače rođene 2002. godine i mlađe, a dugoselski rukometaši već su nanizali četiri pobjede...

Na otvaranju natjecanja po skupinama su deklasirali Trogir s 32:21, nakon toga su svladali RK Balić-Metličić s 25:22, a Bjelovar su nadigrali s 32:24. U polufinalu su im suparnici bili vršnjaci iz Dubrave, koje su u dramatičnom okršaju dobili s 21:19 (10:9). Nakon odličnog otvaranja i 4:0 prednosti na semaforu zagrebačka momčad je uhvatila priključak, a u nastavku stigla i do minimalne prednosti. Ipak, serijom od nekoliko uzastopnih golova Dugo Selo ponovno dolazi u vodstvo, koje nije ispustilo do kraja dvoboja.

Fabijan Grubišić predvodio je pobjednike s osam golova.

Protivnik u okršaju za trofej bit će im PPD Zagreb, koji je bio siguran protiv Bjelovara s 22:14 (12:7).

Finale kadetske završnice prvenstva Hrvatske igrat će se u porečkoj dvorani Žatika i bit će spektakularna uvertira seniorskom finalu Hrvatskog rukometnog kupa u kojem se sastaju PPD Zagreb i Dubrava.

Prijenos uživo putem livestreama možete gledati od 15 sati!