°C 13

Jaska nezaustavljiva!

15.04.2019.

Redakcija

Nogometaši Jaske nezaustavljivo marširaju terenima 1. ŽNL Zapad, a najnovija žrtva raspoložene družine Damira Katovčića Keta bila je momčad Bestovja koja je ugostila Jaskance na umjetnoj travi igrališta u Brezju. U efikasnoj utakmici punoj preokreta i dramatike Jaskanci su izvojevali pobjedu 4:3.

Na otvaranju utakmice bolje su se snašli domaći te poveli da bi se Jaskanci pogotkom Josipa Jurinića iz kaznenog udarca vratili u rezultatski egal. U domaćem kaznenom prostoru srušen je Josip Cuković, a ulogu pucača je preuzeo Jurinić budući je kapetan Bradvić bio odsutan zbog ozljede. Domaća momčad opet je povela, no na samom kraju prvog poluvremena za Jasku lijepo pogađa Gabrijel Koluder te se na odmor odlazi sa neriješenim ishodom. Nastavak utakmice donosi novo vodstvo, ali gostujuće momčadi koja je ovoga puta nastupala u bijelim dresovima.

Ponovno su u akciji bili Koluder i Jurinić, prvi kao asistent, a drugi kao egzekutor. Neumorni domaćini ubrzo poravnavaju, da bi Jasku u vodstvu doveo Cuković pogodivši domaću mrežu za 4:3. Jaskanci su uspjeli izdržati sve nalete domaćina do kraja susreta te su zajedno sa svojim navijačima i upaljenim bakljama proslavili četvrtu pobjedu u nizu koja ih je vinula među četiri najbolje momčadi lige.

Jaskanci će već u srijedu ponovno na teren, ovoga puta u sklopu polufinala kupa Nogometnog središta Jastrebarsko kada će na Centrali ugostiti momčad Desinca, a na Veliku Subotu će petu uzastopnu prvenstvenu pobjedu tražiti protiv momčadi Bregane. (LC)