°C 7

Humanitarni Futsal turnir u Vrbovcu

19.09.2016.

MajaR

Futsal turnir humanitarnog karaktera održat će se 24. rujna 2016. (subota) u dvorani II. Osnovne škole Vrbovec s početkom u 18 sati.

Na turniru će sudjelovati momčadi Futsal Dinamo (Zagreb), Futsal akademija Sv. Patrik (Županja), MNK Alumnus (Zagreb) i domaća ekipa sastavljena od igrača KMNL-a Vrbovec.

Koncept turnira je zamišljen na način da će se odigrati četiri utakmice (dva polufinala, utakmica za treće mjesto i finale). Nakon turnira čiji je završetak planiran do 22 sata druženje će se nastaviti u Vinskom podrumu u “Plavoj noći”, gdje će svim sudionicima i uzvanicima biti osigurana zakuska uz vrbovečke tamburice.

Cilj projekta:

Prikupiti što više sredstava kako bi se mogao osnovati fond iz kojega će se financirati pomoć u učenju za osnovnoškolsku djecu koja dolaze iz socijalno ugroženih obitelji. Prikupljena sredstva biti će proslijeđena župi sv. Vida, koja će upravljati prikupljenim sredstvima i osnovanim fondom.

Svi prikupljeni prihodi bit će namijenjeni za funkcioniranje projekta i fonda „Ja te razumijem“. Iz fonda će biti isplaćivane naknade osobama koje će provoditi samo podučavanje djece.

Prednost pri uključivanju u projekt imat će studenti i nezaposlene osobe s područja grada Vrbovca, naravno uz uvjet da ispunjavanju zahtjeve stručnosti i kompetencije za određeno područje. Prostor za provođenje pomoći u učenju ustupit će župa sv. Vida bez ikakve novčane naknade.