°C 8

Futsal Gorica: Nevjerojatan poraz prve ekipe u Novom Marofu, juniori i kadeti u samoizolaciji

21.10.2020.

Damir Žbulj

Nakon fantastičnog otvaranja sezone protekli tjedan za Futsal Goricu nije bio za pamćenje. Prvo je ekipa u Puli ostala bez trofeja Kupa regije Zapad i plasmana u osminu finala Hrvatskog malonogometnog kupa, nakon toga stigao je nevjerojatan prvenstveni poraz u Novom Marofu, poslije 0:4 vodstva u drugom poluvremenu, a 'točka na i' je jedan pozitivan test u juniorskoj momčadi i odlazak svih juniora i kadeta u samoizolaciju...

"Dužni smo Vas obavijestiti da je jedan član juniorske ekipe pozitivan na virus COVID-19, te smo sukladno uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) cjelokupnu ekipu juniora i kadeta stavili u samoizolaciju," službena je poruka iz kluba.

Seniorska ekipa nastavlja s redovitim treninzima i natjecanjem u 2. HMNL - Zapad, idući vikend u Gradsku sportsku dvoranu stiže MNK Otočac.

Utakmice u Novom Marofu domaćin će sigurno dugo sjećati. Gorica je imala 'plus četiri', golovima Šestića, Devčića i Ježića u prvom dijelu te Bartolucija početkom nastavka. Međutim, golovima Copića, Harmicara i uz hat-trick raspoloženog Petrovića Novi Marof u finišu dvoboja dolazi do potpunog preokreta.

Škola futsala nastavlja s 'limačima' s redovitim treninzima i natjecanjem u Futsalito ligi.

(Foto: Futsal Gorica)