°C 8

[FOTO] U Svetom Ivanu Zelini krenule kvalifikacije za još jednu završnicu malonogometnog Coca-Cola Cupa

12.04.2023.

Damir Žbulj

U Svetom Ivanu Zelini krenuli su kvalifikacijski turniri za nastup na završnici Coca-Cola Cup turnira u malom nogometu, koji se organizirao pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih.

Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu u Europi, organizira se već osmi put, a osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha.

Na terenu OŠ Dragutin Domjanić odigrane su prve utakmice kvalifikacija u Zagrebačkoj županiji, u srijedu se igra na terenu NK Samobor, u četvrtak u Dugom Selu, na igralištu s umjetnom travom, u petak u Zaprešiću u sportskoj dvorani, a u subotu u Velikoj Gorici na terenu OŠ Nikole Hribara.

U Rugvici se kvalifikacije igraju 13. svibnja, a velika županijska završnica će se igrati početkom lipnja, u Velikoj Gorici.

"Nakon županijskih finala organiziraju se regionalna natjecanja, državna završnica na rasporedu je i ove godine u Splitu, a pobjednici će predstavljati Hrvatsku na međunarodnoj završnici," javio nam je županijski koordinator Coca-Cola Cupa Boris Konjević.

U Svetom Ivanu Zelini igralo se u dvije kategorije, pobjednici U-15 natjecanja u 2007. godištu i mlađi je ekipa Auto Kuček, dok je u U-18 kategoriji, 2005. godišta i mlađe, slavila ekipa Restoran Dioniz CB A1.

Želimo puno uspjeha mladim malonogometašima i u Samoboru, Dugom Selu, Zaprešiću, Velikoj Gorici i Rugvici, a onda i na regionalnoj i državnoj završnici.

Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: http://prijava.igremladih.hr ili direktno kod koordinatora natjecanja. Ekipe će se moći prijavit i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za dvije dobne kategorije: U-15 (2007. godište i mlađi) i U-18 (2005. godište i mlađi).

Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s deset igrača i voditeljem, odraslom osobom.

Galerija slika

[FOTO] U Svetom Ivanu Zelini krenule kvalifikacije za još jednu završnicu malonogometnog Coca-Cola Cupa [FOTO] U Svetom Ivanu Zelini krenule kvalifikacije za još jednu završnicu malonogometnog Coca-Cola Cupa [FOTO] U Svetom Ivanu Zelini krenule kvalifikacije za još jednu završnicu malonogometnog Coca-Cola Cupa