°C 10

Dino Cinac: Nikome neće biti lako protiv nas!

14.10.2021.

Damir Žbulj

Košarkaši Gorice vratili su se na pobjedničke staze sigurnim 88:70 slavljem nad zadarskom Sonik Puntamikom. Sjajno je Sesarova momčad odigrala ovaj dvoboj, pokazala raznovrsnost u napadu, ali i očekivanu čvrstinu u obrani.

Gosti su imali problema sa sastavom, prije nekoliko dana odigrali su egal utakmicu s Cibonom i za Bikove nisu imali snage.

Goričani su u prošla dva kola doživjeli dva neugodna poraza i protiv Sonika su imali imperativ dobrog rezultata...

''Mislim da smo nakon dva vezana teška poraza protiv Cibone i Splita, igrali nervozno u početku utakmice. Međutim zadovoljan sam igrom u početnih 25-30 minuta gdje smo već u drugoj četvrtini riješili utakmicu. Na kraju u zadnjoj četvrtini vidio se njihov nedostatak zbog ozlijeđenih igrača. Imamo dan odmora, pripremu za Zabok i okrećemo se narednim utakmicama," istaknuo je trener Sesar.

Dino Cinac bio je jedan od boljih pojedinaca, iako je cijela ekipa odigrala odlično: "Nakon dvije zadnje utakmice gdje smo lošije odreagirali, na domaći teren došao nam je ravnomjeran protivnik, odigrali smo sve kako smo pripremali, timski odigrali, rasporedili minute te pokazali da nikome neće biti lako igrati protiv nas. Tako moramo nastaviti dalje i dizati se iz utakmice u utakmicu, kako bi do kraja sezone dosegli sve naše mogućnosti."

HT Premijer liga nastavlja se za vikend, a Gorica u subotu gostuje kod Zaboka.