°C 5

Sanacija nadvožnjaka nikako da završi! I dalje zatvorena ŽC Luka-Kraljev Vrh

22.10.2020.

Maja Peranić

I dalje traju radovi na sanaciji nadvožnjaka na županijskoj cesti ŽC Luka-Kraljev Vrh koja je zbog toga od 20. svibnja zatvorena je za sav promet. Radovi su trebali završiti 20. rujna, no rok im je produljen do danas – 22. listopada. Međutim, navedena prometnica je još uvijek zatvorena, a kako doznajemo tako bi trebalo biti još nekoliko dana. Naime, iz tvrtke Autocesta Zagreb-Macelj izvijestili su da će radove privesti kraju zaključno s 28. listopadom.

-S obzirom na to da radovi nisu završili do planiranog roka, od investitora radova, tvrtke Autocesta Zagreb-Macelj d.o.o., zatraženo je očitovanje o planiranom roku završetka radova. Prema zaprimljenoj obavijesti od strane investitora, radovi koji su u tijeku na predmetnom nadvožnjaku trebali su završiti do 22. listopada 2020. godine. Zbog nepovoljnih vremenskih prilika rok za završetak radova, a time i zatvaranje županijske ceste ŽC 3008 produženo je do 28. listopada 2020.godine-izvijestili su iz Općine Jakovlje.

Do završetka radova na snazi je privremena regulacija prometa tako da je navedeni nadvožnjak zatvoren te se koriste obilazni pravci s južne i sjeverne strane.

(foto: Općina Jakovlje)