°C 9

Prometna u Zaprešiću: Pokušao izbjeći nalet automobila iz suprotnog smjera i naletio na pješakinje

20.12.2022.

Redakcija

Jučer, 19. prosinca 2022. godine u 9:50 sati, došlo je do prometne nesreće u Zaprešiću u kojoj je 24-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom marke Citroen C4  zagrebačkih registarskih oznaka, a kretala se Mokričkom ulicom u smjeru sjevera.

Ulaskom u raskrižje Ulice Matije Skurijenija-Mokrička ulica-Ulica Zelengaj i Trg dr. Franje Tuđmana, započela je skretati ulijevo u Ulicu Zelengaj dok joj je iz suprotnog smjera  dolazio osobni automobil marke Opel Corsa zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak, a kretao se Trgom dr. Franje Tuđmana u smjeru juga.

Ulaskom u raskrižje, u namjeri izbjegavanja naleta, 24-godišnjak je vozilom skrenuo udesno da bi potom sletio s kolnika  te naletio na dvije pješakinje starosti 61 i 24 godine koje su se kretale nogostupom Mokričke ulice u smjeru sjevera. 
 
- U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 61-godišnja pješakinja, liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkom bolničkom centru dok je lakše ozlijeđena 24-godišnja pješakinja kojoj je liječnička pomoć pružena u Zavodu za hitnu medicinu Zagrebačke županije – Ispostava Zaprešić – poručuju iz policije.