°C 22

Prepoznajete li ih? Kamera 'uhvatila' provalnike koji su opelješili NK B. Jelačić Banovo i dugoselski kafić

13.09.2019.

Petar Brnada

U noći sa utorka na sijedu nepoznati lopovi namjerili su se na prostorije NK Ban Jelačić Banovo, ali i na kafić 'Cult' u Dugom Selu pri čemu su sve zabilježile nadzorne kamere.

Stoga vlasnici kluba i kafića apeliraju na sve građane da ukoliko prepoznaju osobe sa slike da im se jave ili da obavijeste policiju. Sa snimki nadzornih kamera vidi se da lopovi nemaju poteškoća s gledanjem u kamere niti ih alarm ometa u krađi.

-Ukoliko prepoznajete osobe sa slika molimo Vas da nam javite, radi se o osobama koje već neko vrijeme "operiraju" po našem i okolnom kraju. Zahvaljujemo se na svakoj informaciji koju nam možete pružiti. Moguće da se radi o ekipi koja je sudjelovala i u krađi kosilice, očito se ovome ne može stati na kraj tako da nam je svaka informacija dobro došla- poručuju oštećeni vlasnici.

Galerija slika

Prepoznajete li ih? Kamera 'uhvatila' provalnike koji su opelješili NK B. Jelačić Banovo i dugoselski kafić Prepoznajete li ih? Kamera 'uhvatila' provalnike koji su opelješili NK B. Jelačić Banovo i dugoselski kafić Prepoznajete li ih? Kamera 'uhvatila' provalnike koji su opelješili NK B. Jelačić Banovo i dugoselski kafić Prepoznajete li ih? Kamera 'uhvatila' provalnike koji su opelješili NK B. Jelačić Banovo i dugoselski kafić Prepoznajete li ih? Kamera 'uhvatila' provalnike koji su opelješili NK B. Jelačić Banovo i dugoselski kafić Prepoznajete li ih? Kamera 'uhvatila' provalnike koji su opelješili NK B. Jelačić Banovo i dugoselski kafić Prepoznajete li ih? Kamera 'uhvatila' provalnike koji su opelješili NK B. Jelačić Banovo i dugoselski kafić Prepoznajete li ih? Kamera 'uhvatila' provalnike koji su opelješili NK B. Jelačić Banovo i dugoselski kafić