°C 10

Policija uhvatila 19-godišnjaka koji je u Vrbovcu ukrao bicikl

22.07.2021.

Maja Peranić

Mladić kradljivac uhvaćen je nakon što je počinio krađu bicikla u Vrbovcu. On se naime svojim, starim biciklom dovezao pred odgojno obrazovnu ustanovu u Ulici VII svibnja te ga ondje „zamijenio” boljim i očuvanijim.

-Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Krađa“. Naime, sumnja se da se 15. srpnja 2021. godine u popodnevnim satima svojim starim biciklom dovezao u Ulicu VII. Svibnja na području Vrbovca te je u dvorištu odgojno obrazovne ustanove uočio nezaključan parkiran bicikl marke Focus u vlasništvu 44-godišnjakinje. Po uočavanju bicikla osumnjičeni se zadržavao u blizini istoga da bi iskoristio pogodan trenutak i otuđio bicikl dok je svoj stari bicikl ostavio u neposrednoj blizini mjesta počinjenja krađe-izvijestila je policija.

Materijalna šteta iznosi oko 3 500 kuna, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.