°C 18

PHOTO Zagreb county: Pogledajte najljepše nagrađene fotografije iz Zagrebačke županije

26.10.2023.

Ivana Ćurić

Turistička zajednica Zagrebačke županije ove je godine organizirala treći po redu fotografski natječaj za izbor najljepših fotografija Zagrebačke županije, pod nazivom “Photo Zagreb County”, a dodjela nagrada održana je jučer uz nazočnost nagrađenih autora fotografija koje su oduševile stručni ocjenjivački sud Turističke zajednice Zagrebačke županije, ali i korisnike društvenih mreža.

U sklopu dodjele nagrada fotografije su predstavljene na izložbi u uredu Turističke zajednice Zagrebačke županije, a među samim pobjedničkim fotografijama su i motivi iz Velike Gorice. Nagrade autorima najbolje ocijenjenih fotografija odabranih prema mišljenju stručnog žirija te prema glasovima na društvenim mrežama dodijelili su poznati lovac i influencer Dean Kotiga i direktorica Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada Ana Gašparović.

Po odluci žirija prvo mjesto je pripalo Jasni Lujić, drugo Josipi Brigljević, a treće Nikolini Kuzmić, dok su prema glasovima publike na drutšvenim mrežama nagrade dobile i Martina Brkić i Ivanka Pustaj. Nagrade im jeuručio poznati "lovac" Dean Kotiga.-Vizija je stvoriti identitet destinacije, a da bismo to i ostvarili ‘proces mora biti živ’ za sve posjetitelje i turiste koji u nju dolaze. Ovim foto natječajem željeli smo vidjeti jedinstveno iskustvo, temeljeno na osjećaju i doživljaju destinacije, te kroz foto objektiv istaknuti ljepote Zagrebačke županije. I ove godine bio je veliki interes, zaprimljeno je preko 300 prijava u kojima su prevladavali motivi ruralne, zelene i održive priče koja će sigurno naći mjesto u našim kampanjama. Podržimo našu kvalitetu, jer je ona ključ uspjeha naše destinacije'', istaknula je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović.

Galerija slika

PHOTO Zagreb county: Pogledajte najljepše nagrađene fotografije iz Zagrebačke županije PHOTO Zagreb county: Pogledajte najljepše nagrađene fotografije iz Zagrebačke županije PHOTO Zagreb county: Pogledajte najljepše nagrađene fotografije iz Zagrebačke županije PHOTO Zagreb county: Pogledajte najljepše nagrađene fotografije iz Zagrebačke županije PHOTO Zagreb county: Pogledajte najljepše nagrađene fotografije iz Zagrebačke županije PHOTO Zagreb county: Pogledajte najljepše nagrađene fotografije iz Zagrebačke županije