°C 29

Mladi vatrogasci iz Ribnice i Ostrne izborili nastup na Vatrogasnoj olimpijadi

07.06.2022.

Redakcija

Ekipe vatrogasne mladeži DVD-ova Ribnica i Ostrna zahvaljujući sjajnim rezultatima na Državnom vatrogasnom natjecanju, održanom proteklog vikenda u Čakovcu, osigurali su nastup na Vatrogasnoj olimpijadi. Smotra najboljih vatrogasaca održat će se u srpnju u Sloveniji. Mladi vatrogasci pridružit će se svojim starijim kolegama iz DVD-ova Andrilovec, Razljev, Deanovac i Ribnica, koji su svoje nastupe osigurali ranije.

DVD Ribnica, mladež muška završila je kao prvoplasirana u svojoj kategoriji, dok je DVD Ostrna, mladež ženska završila kao drugoplasirano odjeljenje u svoj kategoriji.

Foto: www.zagrebacka-zupanija.hr

Galerija slika

Mladi vatrogasci iz Ribnice i Ostrne izborili nastup na Vatrogasnoj olimpijadi Mladi vatrogasci iz Ribnice i Ostrne izborili nastup na Vatrogasnoj olimpijadi Mladi vatrogasci iz Ribnice i Ostrne izborili nastup na Vatrogasnoj olimpijadi Mladi vatrogasci iz Ribnice i Ostrne izborili nastup na Vatrogasnoj olimpijadi Mladi vatrogasci iz Ribnice i Ostrne izborili nastup na Vatrogasnoj olimpijadi Mladi vatrogasci iz Ribnice i Ostrne izborili nastup na Vatrogasnoj olimpijadi