°C 23

Javna rasprava o Parku prirode Žumberak-Samoborsko gorje

16.03.2017.

majai

Javna ustanova ''Park prirode Žumberka – Samoborsko gorje'' obavještava da je u tijeku javna rasprava o nacrtu Plana upravljanja ''Parka prirode Žumberak – Samoborsko gorje''.

Javni uvid u Nacrt Plana upravljanja može se obavljati svakog radnog dana od 8 do 15 sati u Upravnoj zgradi Javne ustanove „Park prirode Žumberak – Samoborsko gorje“ (Slani Dol 1, 10430 Samobor), te u Gradu Samoboru (Trg kralja Tomislava 5), Gradu Jastrebarskom (Strossmayerov trg 13), Gradu Ozlju (Kurilovac 1), Općini Žumberak (Kostanjevac 5, Kostanjevac), Općini Krašić (Krašić 101, Krašić), Općini Klinča Sela (Karlovačka 28e, Klinča Sela).

Nacrt Plana upravljanja može se preuzeti sa službene web stranice Parka, a obavijest o provođenju javne rasprave objavljena je ovdje na službenoj web stranici i na oglasnoj ploči Javne ustanove.

Javno izlaganje o Nacrtu Plana upravljanja održat će se dana 3. travnja 2017. godine u Upravnoj zgradi Javne ustanove na adresi Slani Dol 1, 10430 Samobor, s početkom u 11:00 sati.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Nacrt Plana upravljanja mogu se dostaviti na sljedeće načine:
• upisati u knjigu primjedbi na mjestu javnog uvida za vrijeme trajanja javne rasprave s naznačenim kontaktom (ime i prezime, adresa)
• u pisanom obliku na adresu: Javna ustanova „Park prirode Žumberak – Samoborsko gorje“, Slani Dol 1, 10430 Samobor, s naznakom „Očitovanje na Nacrt Plana upravljanja“
• na e-mail adresu park@park-zumberak.hr

-Molimo Vas da se uključite u postupak javne rasprave te dostavite svoja očitovanja, primjedbe i prijedloge-istaknuli su iz JU "Park prirode Žumberak-Samoborsko gorije".