°C 2

I u vatru i pod vodu: Svetonedeljske vatrogasne snage pojačane timom ronioca!

20.09.2021.

Maja Peranić

Kako bi svojoj sredini pružili najviše što mogu kad je u pitanju spašavanje života i imovine građana Svete Nedelje, svetonedjeljski su vatrogasci ovih dana postali i ronioci.

Naime, Vatrogasna zajednica grada Sveta Nedelja odnedavno se može pohvaliti s osmeročlanim timom ronioca koji su uspješno savladali tečaj ronjenja u Ronilačkom centru Foka – Šimuni, na otoku Pagu.

Nakon 8 dana obuke, kad su savladali ronilačke vještine, uručene su im i službene iskaznice.

-Na ovaj način vatrogasci Svete Nedelje proširili su paletu brojnih aktivnosti vezanih uz spašavanje ljudi i imovine, pružanje tehničke pomoći u nezgodama i opasnim situacijama te obavljanje drugih poslova u nesrećama. Zahvaljujemo g. Goranu Tomečaku na velikoj pomoći u ostvarenju ove obuke-poručili su svetonedeljski vatrogasci.

(foto: VZG Sveta Nedelja)

Galerija slika

I u vatru i pod vodu: Svetonedeljske vatrogasne snage pojačane timom ronioca! I u vatru i pod vodu: Svetonedeljske vatrogasne snage pojačane timom ronioca! I u vatru i pod vodu: Svetonedeljske vatrogasne snage pojačane timom ronioca! I u vatru i pod vodu: Svetonedeljske vatrogasne snage pojačane timom ronioca! I u vatru i pod vodu: Svetonedeljske vatrogasne snage pojačane timom ronioca! I u vatru i pod vodu: Svetonedeljske vatrogasne snage pojačane timom ronioca! I u vatru i pod vodu: Svetonedeljske vatrogasne snage pojačane timom ronioca!