°C 0

I oni trebaju vašu pomoć: Zbog štete uzrokovane potresom otvoren račun za pomoć građanima Zaprešića

08.01.2021.

Maja Peranić

Stradalo stanovništvo Banovine u središtu je pozornosti i potrebe nakon katastrofalnog potresa te niza naknadnih koji su se dogodili nakon tog kobnog 29. siječnja. No, goleme štete pretrpjelo je i područje Zagrebačke županije, a znatno je stradao uži centar grada Zaprešića.

Podsjetimo, šteta u Zaprešiću procijenjena je na stotinu milijuna kuna. Ispražnjen je 71 stan u centru grada, a od toga je čak 51 trajno neuseljiv. Oštećenja su golema i na zgradama javnih ustanova, Suda, Pučkog učilišta, crkve sv. Petra te OŠ Antuna Augustinčića. Sedamdeset obitelji ostalo je bez krova nad glavom.

Kako bi se pomoglo građanima Zaprešića pogođenima potresom otvoren je račun posebne namjene humanitarne aktivnosti.

Račun je otvoren u Zagrebačkoj banci, a IBAN je HR1623600001502853383

-Pozivaju se svi koji žele pružiti financijsku pomoć da se odazovu ovoj humanitarnoj aktivnosti. Financijsko izvješće objavljivat ćemo redovito prema aktivnosti na računu na web-stranici Grada Zaprešića-poručili su iz gradske uprave.

(foto: Grad Zaprešić)

 

Galerija slika

I oni trebaju vašu pomoć: Zbog štete uzrokovane potresom otvoren račun za pomoć građanima Zaprešića I oni trebaju vašu pomoć: Zbog štete uzrokovane potresom otvoren račun za pomoć građanima Zaprešića I oni trebaju vašu pomoć: Zbog štete uzrokovane potresom otvoren račun za pomoć građanima Zaprešića I oni trebaju vašu pomoć: Zbog štete uzrokovane potresom otvoren račun za pomoć građanima Zaprešića I oni trebaju vašu pomoć: Zbog štete uzrokovane potresom otvoren račun za pomoć građanima Zaprešića I oni trebaju vašu pomoć: Zbog štete uzrokovane potresom otvoren račun za pomoć građanima Zaprešića I oni trebaju vašu pomoć: Zbog štete uzrokovane potresom otvoren račun za pomoć građanima Zaprešića I oni trebaju vašu pomoć: Zbog štete uzrokovane potresom otvoren račun za pomoć građanima Zaprešića I oni trebaju vašu pomoć: Zbog štete uzrokovane potresom otvoren račun za pomoć građanima Zaprešića I oni trebaju vašu pomoć: Zbog štete uzrokovane potresom otvoren račun za pomoć građanima Zaprešića I oni trebaju vašu pomoć: Zbog štete uzrokovane potresom otvoren račun za pomoć građanima Zaprešića I oni trebaju vašu pomoć: Zbog štete uzrokovane potresom otvoren račun za pomoć građanima Zaprešića I oni trebaju vašu pomoć: Zbog štete uzrokovane potresom otvoren račun za pomoć građanima Zaprešića I oni trebaju vašu pomoć: Zbog štete uzrokovane potresom otvoren račun za pomoć građanima Zaprešića I oni trebaju vašu pomoć: Zbog štete uzrokovane potresom otvoren račun za pomoć građanima Zaprešića I oni trebaju vašu pomoć: Zbog štete uzrokovane potresom otvoren račun za pomoć građanima Zaprešića