°C 17

Grad Vrbovec uvodi sustav SOM: Udruge se pozivaju na edukaciju!

14.09.2020.

Maja Peranić

Grad Vrbovec sukladno trendovima u digitalnom poslovanju i e-uslugama uvodi sustav SOM – Sustav Obavještavanja Mailom, koji će pomoći neprofitnim organizacijama odnosno udrugama koje se sufinanciraju iz proračuna Grada Vrbovca u njihovom svakodnevnom poslovanju te transparentnijem i pristupačnijem modelu financijskog izvještavanja o provedenim aktivnostima. Sustav pruža i druge pogodnosti vezane za administraciju u udrugama.

Iz tog razloga iz Grada pozivaju predstavnike udruga, a po mogućnosti osobe koje će stvarno raditi u aplikaciji, na edukaciju za korištenje sustava „SOM“ koja će se održati 21. rujna s početkom u 17.00 sati za sportske klubove, u 18.00 sati za vatrogasna društva te u 19.00 sati za ostale udruge (kultura, gospodarstvo, humanitarne, braniteljske, društvene, zdravstvene…)

Edukacija će se održati u prostoriji velike vijećnice Grada Vrbovca, Trg Petra Zrinskog 9, Vrbovec.

-Napominjemo kako će preuzimanje i rad u sustavu „SOM“ biti uvjet za dobivanje sredstava za sufinanciranje udruga u 2021. godini - istaknuli su iz Gradske uprave.

Na edukaciju je potrebno doći sa zaštitnom maskom u skladu sa preporučenim epidemiološkim mjerama. Predviđeno trajanje edukacije je 60 minuta.

(Grad Vrbovec)