°C 12

FOTO U kući na području općine Križ pronađen priručni laboratorij i više od 18 kilograma marihuane

15.10.2020.

Petar Brnada

U dvorištu obiteljske kuće u mjestu Novoselec koje se nalazi unutar općine Križ policija je pronašla veću količinu marihuane koju je 44-godišnji muškarac proizvodio s ciljem neovlaštene prodaje.

Naime, sumnja se da je 44-godišnjak do listopada u dvorištu posadio i uzgojio 12 stabljika marihuane visine od 165 cm do 310 cm. S njih je, tvrde iz policije, ubirao cvjetne vrhove koje je sušio u kući i skladištio u staklene boce, plastične vrećice i kartonske kutije te je na taj način proizveo marihuanu ukupne težine 18,2 kg.

Nadalje, na tavanu kuće izradio je priručni laboratorij s ciljem proizvodnje marihuane namijenjene za daljnju neovlaštenu preprodaju.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je  kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

 

FOTO: Policijska uprava zagrebačka

Galerija slika

FOTO U kući na području općine Križ pronađen priručni laboratorij i više od 18 kilograma marihuane FOTO U kući na području općine Križ pronađen priručni laboratorij i više od 18 kilograma marihuane FOTO U kući na području općine Križ pronađen priručni laboratorij i više od 18 kilograma marihuane FOTO U kući na području općine Križ pronađen priručni laboratorij i više od 18 kilograma marihuane FOTO U kući na području općine Križ pronađen priručni laboratorij i više od 18 kilograma marihuane FOTO U kući na području općine Križ pronađen priručni laboratorij i više od 18 kilograma marihuane