°C 25

FOTO: Kod 43-godišnjaka u okolici Jaske pronađen improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane

10.11.2023.

Ivana Ćurić

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

-Sumnja se da je u za sada neutvrđenom razdoblju, s ciljem proizvodnje i preprodaje droge- konoplje, u obiteljskoj kući na području Prilipja, sadio konoplju koju je po sazrijevanju sušio i prerađivao-javlja PUZ.

Naime, obavljenom pretragom kuće pronađen je improvizirani laboratorij za umjetni uzgoj konoplje sa zasađenih 13 stabljika konoplje tipa droga visine između 30 i 70 cm, 26 komada sasušenih stabljika konoplje, 32 tek nikle stabljike konoplje te 499 grama sasušene i usitnjene konoplje.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Galerija slika

FOTO: Kod 43-godišnjaka u okolici Jaske pronađen improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane FOTO: Kod 43-godišnjaka u okolici Jaske pronađen improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane FOTO: Kod 43-godišnjaka u okolici Jaske pronađen improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane FOTO: Kod 43-godišnjaka u okolici Jaske pronađen improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane