°C 10

DVD Gornja Drenova održalo redovnu godišnju Skupštinu

18.03.2024.

Redakcija

Redovnu godišnju Skupštinu održalo je Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornja Drenova. Uz prihvaćanje izvješća o prošlogodišnjim aktivnostima, na Skupštini je donesen plan rada DVD-a Gornja Drenova za ovu godinu. Uz nabavu tehničke opreme, neophodne za redovitu aktivnost, u planu je usavršavanje vatrogasaca za specifična znanja, nastavak uređenja vatrogasnoga spremišta te sudjelovanje na vatrogasnim natjecanjima.

Vatrogasce je pozdravio župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

- Žitelji Zagrebačke županije itekako cijene vatrogasce. Oni su uvijek prvi kada je potrebno spašavati živote i imovinu, a kako bi mogli ostvariti sve planirane zadaće Županija ih financijski pomaže. Posebno nas raduju rezultati mladih. Očito je da su djeca zainteresirana za vatrogastvo, a to treba i podržati i cijeniti- kazao je župan Kožić.

Na dosad ostvarenim rezultatima članovima ovoga vatrogasnog društva čestitao je i gradonačelnik Svetoga Ivana Zeline Hrvoje Košćec.

-Budućnost leži u mladima, stoga posebno veseli kada čujem da trenirate, vježbate i ostvarujete prva mjesta- rekao je Košćec, dodavši da su prošle godine za potrebe vatrogastva u Svetom Ivanu Zelini nabavljena tri vozila, navalno, cisterna i vatrogasna platforma.

Sada smo u potpunosti spremni pristupiti gašenju najkompliciranijih požara- zaključio je gradonačelnik Košćec.

Nakon službenog dijela domaćini su s gostima razgovarali o daljnjoj suradnji i napredovanju vatrogastva.

 

(Foto: Zagrebačka županija)

 

Galerija slika

DVD Gornja Drenova održalo redovnu godišnju Skupštinu DVD Gornja Drenova održalo redovnu godišnju Skupštinu DVD Gornja Drenova održalo redovnu godišnju Skupštinu DVD Gornja Drenova održalo redovnu godišnju Skupštinu DVD Gornja Drenova održalo redovnu godišnju Skupštinu DVD Gornja Drenova održalo redovnu godišnju Skupštinu