°C 18

Dajte im i vi glas: Dječji vrtići iz Velike Gorice i Samobora u utrci za najljepši u Hrvatskoj!

06.12.2019.

Petar Brnada

Izbor najljepšeg gradskog vrtića u Hrvatskoj koji je izazvao veliki interes gradova i samih vrtića novi je projekt portala gradonačelnik.hr, a u tu veliku utrku ušla su i dva dječja vrtića s područja naše županije.

To su dječji vrtić 'Lojtrica' iz Velike Mlake u Velikoj Gorici te dječji vrtić Izvor, područni objekt Bregana iz Samobora, a kojima u utrci za tu pobjedničku titulu svojim glasom možete pomoći i vi.

Kako pojašnjavaju sa portala, izbor se provodi na njihovoj Facebook stranici na kojoj su, abecednim redom grada iz kojega je vrtić, objavili fotogalerije svih prijavljenih vrtića, a u utrku za ovu prestižnu titulu uključilo se 56 vrtića iz 42 grada sa područja čitave Hrvatske.

Glasovanje će trajati do ponedjeljka, 16. prosinca u podne, kada ćemo prebrojati lajkove i objaviti pobjednike. Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da ćemo u zbrajanju glasova računati lajkove na objavu, odnosno čitavu galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića- navode na portalu gradonačelnik.hr.

Pobjednikom će biti proglašen onaj vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, pa stoga začetnici ovog projekta pozivaju sve gradove, njihove vrtiće i sve one koji imaju svoje favorite, da sheraju objavu svog vrtića i pozovu svoje sugrađane da ga svojim glasovima podrže, a mi vas naravno, pozivamo da podržite naš vrtić iz Velike Mlake.

Foto: gradonačelnik.hr

Galerija slika

Dajte im i vi glas: Dječji vrtići iz Velike Gorice i Samobora u utrci za najljepši u Hrvatskoj! Dajte im i vi glas: Dječji vrtići iz Velike Gorice i Samobora u utrci za najljepši u Hrvatskoj! Dajte im i vi glas: Dječji vrtići iz Velike Gorice i Samobora u utrci za najljepši u Hrvatskoj! Dajte im i vi glas: Dječji vrtići iz Velike Gorice i Samobora u utrci za najljepši u Hrvatskoj! Dajte im i vi glas: Dječji vrtići iz Velike Gorice i Samobora u utrci za najljepši u Hrvatskoj! Dajte im i vi glas: Dječji vrtići iz Velike Gorice i Samobora u utrci za najljepši u Hrvatskoj! Dajte im i vi glas: Dječji vrtići iz Velike Gorice i Samobora u utrci za najljepši u Hrvatskoj!