°C 22

Zvonko Bogdan i 7 tamburaša stižu u Veliku Goricu

23.01.2020.

Romana Šimek

Zvonko Bogdan i 7 tamburaša uoči Valentinova, 12. veljače, stižu u Veliku Goricu kako bi, povodom 60 godina učilišta.

Bunjevački pjevač tradicionalne vojvođanske pjesme i pjesama s panonskog prostora dobro je poznat hrvatski glazbenik i skladatelj, a već desetljećima oduševljava i mlađe i starije generacije ovog područja. Svoj koncert u Gorici održat će u Gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 19:30 sati, a ulaznice na blagajni POUVG-a u prodaju kreću 27. siječnja.

U Gorici će Zvonko Bogdan tako otpjevati neke od svojih najpoznatijih pjesama poput 'Evo banke cigane moj', 'Ej salaši', 'Već odavno spremam svog mrkova', 'Kad sam bio mladjan lovac', 'Nema lepše devojke', 'Ko te ima, taj te nema', 'Fijaker stari', 'U tom Somboru'… i tako, sigurni smo, oduševiti okupljenu publiku.

Zvonko Bogdan svakako je jedan od najvećih kantautora ovih prostora, prepoznatljiv i po uglađenosti i velikoj srdačnosti. Kako se moglo čuti iz Lisinskog gdje Zvonko redovito održava koncerte i puni veliku dvoranu čak i više dana zaredom, njegove tradicionalne pjesme o ravnici, boemštini, prošlim vremenima, Dunavu, ženama, ljubavi i konjima već generacijama žive budeći romantične emocije, nostalgiju, sjetu, domoljublje i optimizam.

Cijena ulaznice za tribinu iznosi 80 kuna, a za parket 100 kuna.

Kako poručuju iz POUVG-a, rezervacije nisu moguće, a sjedala nisu numerički označena.

Broj kupljenih ulaznica po osobi je neograničen.