°C 24

Zaprešić: Humanitarna prodaja keramičkih predmeta umjetnice Zdravke Kramarić i njenih učenika

10.02.2020.

Romana Šimek

U zaprešićkoj gradskoj knjižnici otvorena je izložba umjetničke keramike profesorice i umjetnice Zdravke Kramarić. Profesorica Kramarić u Srednjoj školi Ban Josip Jelačić vodi keramičku radionicu, na kojoj zajedno s učenicima izrađuje razne predmete i ukrase, koji su predstavljeni na izložbi.

No za razliku od obične izložbe, posjetitelji su ovdje mogli na licu mjesta kupiti neke od ukrasa, i na taj način postati dio humanitarnog djelovanja, koje je i primarno Učeničkoj zadruzi Ban i keramičkoj radionici unutar nje. Mnogobrojni učenici, bivši i sadašnji, te kolege iz škole koji su posjetili otvorenje izložbe, svjedoče koliko je rad profesorice Kramarić bitan za školu, ali i cijelu gradsku zajednicu.

Izložba u knjižnici ostaje otvorena do 29. veljače. 

foto: Zdravka Kramarić/Facebook

Galerija slika

Zaprešić: Humanitarna prodaja keramičkih predmeta umjetnice Zdravke Kramarić i njenih učenika Zaprešić: Humanitarna prodaja keramičkih predmeta umjetnice Zdravke Kramarić i njenih učenika Zaprešić: Humanitarna prodaja keramičkih predmeta umjetnice Zdravke Kramarić i njenih učenika Zaprešić: Humanitarna prodaja keramičkih predmeta umjetnice Zdravke Kramarić i njenih učenika Zaprešić: Humanitarna prodaja keramičkih predmeta umjetnice Zdravke Kramarić i njenih učenika Zaprešić: Humanitarna prodaja keramičkih predmeta umjetnice Zdravke Kramarić i njenih učenika Zaprešić: Humanitarna prodaja keramičkih predmeta umjetnice Zdravke Kramarić i njenih učenika Zaprešić: Humanitarna prodaja keramičkih predmeta umjetnice Zdravke Kramarić i njenih učenika