°C 25

Veliki rođendanski koncert grupe Emanuel

13.11.2018.

Redakcija

Jedan od najpopularnijih bandova kršćanske glazbene scene u Hrvatskoj, gorička grupa Emanuel, u subotu 24. studenog, priprema veliki rođendanski koncert koji će se održati u Gradskoj sportskoj dvorani.

Karte za trosatni koncert naziva „Noć moćnog slavljenja“ koji će započeti u 20 sati možete nabaviti u CROATIA RECORDS shopu u Zagrebu, i to radnim danom od 8 do 21h te subotom od 9 do 16h, a kupiti ih možete i putem interneta na stranici http://ulaznice.emanuel-live.com.

Ulaznice ćete moći nabaviti i u Župi Bl. Alojzija Stepinca, nedjeljom nakon misa u 9, 11 i 18:30 sati.

Cijena ulaznice iznosi 60 kuna, na dan koncerta 80 kuna, dok je za djecu do sedam godina ulaz slobodan.

Kako kažu članovi banda, smatraju se zaljubljenicima u kršćansku glazbu pa sukladno tome samo nju i sviraju. Sastav je osnovan 2001. godine. Glazbeni smjerovi kojima se približavaju su pop, rock, gospel...

Krajem 2006. godine sastav je objavio prvi autorski album naslova “On moj je Bog” koji sadrži trinaest pjesama. Emanuel je na tom albumu surađivao s velikim imenima hrvatske glazbene scene kao što su Tommy Emmanuel, Maya Azucena, Massimo Savić te svećenikom Ljubom Vukovićem.

Ubrzo nakon prvog albuma uslijedili su njihovi vrlo zapaženi koncerti diljem zemlje, a posebno ističu nastupe na kojima su pozornicu dijelili sa planetarno popularnim izvođačima poput Kutlessa, London community gospel choira, Sarah Kelly, Fireflighta, Suzanne Fields, Hillsong Londona itd.

Novi iskorak Emanuel čini potkraj 2014. kada potpisuje ugovor s najvećom hrvatskom izdavačkom kućom Croatia Records, nakon kojeg sastav bilježi veliki napredak u ispunjavanju medijskog prostora, a do sada su objavili još novih singlova i video uradaka te na koncu i album.

Foto: Emanuel