°C 22

Tri priče i tri vrhunske glazbenice ovu srijedu u Samoboru!

07.06.2022.

Redakcija

Jelena Radan & Meritas najavljuju najnoviji zajednički projekt „Tri priče” koji će, nakon premijere u Šibeniku, u srijedu 8. lipnja u 20 sati predstaviti i na Trgu Matice hrvatske u Samoboru

Radi se o najnovijem koncertnom projektu nastao u zajedničkoj radionici Meri Jaman, Anite Valo i Jelene Radan, a koliko dobro surađuju već dugi niz godina govore i njihove brojne nagrade.

Koncert se održava u svjetlu najnovijeg velikog uspjeha Jelene Radan s koncertom „Fado&Voyage” uz Zagrebačku filharmoniju u dvorani Lisinski, te netom objavljenog novog albuma „Pričaj mi” i upravo lansiranog hit-singla „Sve male opsjene” Meritas u režiji Mare Milin.

Priče su to o tri velika osjećaja koja svi dijelimo – o sreći, tuzi i ljubavi koja uvijek na kraju prevlada, ispričane na tri različita načina, kroz tri glazbena stila i atmosfere: Meritasica u velikim uspješnicama „Odjednom ti”, „Igra”, „Ova ljubav”, „Umjesto isprike”, potom Jelene Radan u njezinim hitovima „Voljet ću te sutra”, „Sjeti me se ljube”, te na posljetku i kroz njihovu zajedničku priču, kroz pjesme, autore i izvođače koji su najviše utjecali na njihov autorski rad: Annie Lennox, Cyndi Lauper, Neil Young, Bryan Ferry, Mando Diao, Duran Duran, Depeche mode i drugi.

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora 2” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije, a koncert se održava u sklopu festivala ljubavne poezije – 33. Vrazove Ljubice. U slučaju lošeg vremena, koncert se odgađa na novi termin koji će biti objavljen naknadno.

Ulaz na koncert je slobodan – stoga nema opravdanja za nedolazak svih onih koji vole vrhunske izvedbe i dobru glazbu!