°C 18

Samoborka Tamara Razum kandidatkinja popularnog show-a "Brak na prvu"

10.01.2024.

Maja Peranić

Uskoro na male ekrane stiže nova sezona popularnog show-a „Brak na prvu”. RTL je ovih dana počeo s predstavljanjem kandidata koji će na posve drugačiji način od uobičajenog započeti svoju ljubavnu avanturu, a među njima je i jedna Samoborka, 27-godišnja Tamara Razum. 

Četvrta sezona sociološkog eksperimenta privukla je strance sa svih strana Hrvatske i svijeta kako bi si pokušali pronaći srodnu dušu, a tko će ih dočekati pred oltarom, doznat ćete uskoro u novoj sezoni nezaboravne avanture zvane 'Brak na prvu', najavljuju iz RTL-a.

Početkom 2020. show 'Brak na prvu' prvi put je prikazan u Hrvatskoj, a uzbudljivi sociološki eksperiment u kojem se dvoje potpunih stranaca upozna tek na vlastitom vjenčanju odmah je izazvao veliki interes javnosti koja sa zanimanjem prati kako se razvija odnos među dvoje nepoznatih ljudi za koje su stručnjaci na osnovu brojnih testova iz područja psihologije, a ponajprije razgovora s njima, procijenili da su kompatibilni parovi. I ovu sezonu tim stručnjaka čine doktorica i magistra psihoterapije Iva Stasiow, spisateljica i stručnjakinja za muško-ženske odnose Sanela Kovačević Nelly te profesor psihologije i sudski vještak za psihologiju Boris Blažinić.

Ovih dana RTL je započeo s predstavljanjem kandidata i kandidatkinja, a jedna od njih - Tamara Razum dolazi iz Samobora. Uistinu je svestrana djevojka. Ima puno interesa, pa samim time i mnogo poslova i hobija - dadilja je, instruktorica fitnessa i plesačica, koja uživa u planinarenju i ronjenju. Svi njezini hobiji idu ruku pod ruku s njezinim živopisnom i veselom osobnošću. Kad je riječ o ljubavnom životu, privlače je avanturisti i muškarci koji se brinu o svom izgledu, no karakter joj je ipak najvažniji. Uvijek zamijeti lijep osmijeh i preferira plave muškarce plave kose, ali to nije presudno. Najviše se divi discipliniranim ljudima, odbojni su joj manipulatori, egocentrične osobe, kao i bilo kakva vrsta ovisnosti jer je sigurna da takvim osobama nedostaje empatije.

Kako će se ova Samoborka snaći u bračnim vodama moći ćete vrlo uskoro pratiti na RTL televiziji.