°C 10

Samobor: Transformirajte svoje poslovanje s radionicom o digitalnim vaučerima

04.03.2024.

Ivana Ćurić

Poduzetnički centar Samobor u suradnji s JS Consultingom iz Samobora poziva poduzetnike na informativnu radionicu pod naslovom "Vaučeri za digitalizaciju".

Ova radionica održat će se 6. ožujka 2024. godine u 17:00 sati, u prostorijama Malog Tehnopolisa u Samoboru, te ima za cilj osnažiti mikro, mala i srednja poduzeća da iskoriste prednosti digitalne transformacije.

Današnje poslovno okruženje zahtijeva brzu prilagodbu i implementaciju digitalnih tehnologija kako bi se ostvarila konkurentska prednost. S obzirom na to, radionica će se fokusirati na treći krug prijava za "Vaučere za digitalizaciju", s dostupnim fondom od 9.954.210 eura, otvorenim od 1. ožujka do 8. travnja 2024. Ovo predstavlja izvanrednu priliku za poduzeća da poboljšaju svoje digitalne kapacitete i procese. Predavačica, Josipa Stinčić iz JS Consultinga, s bogatim iskustvom u javnoj nabavi i EU fondovima, podijelit će svoje znanje i savjete o tome kako najbolje iskoristiti dostupne vaučere za unaprjeđenje poslovanja.

Za sudjelovanje na radionici, zainteresirani poduzetnici trebaju ispuniti online obrazac dostupan OVDJE.

-S obzirom na ograničen broj mjesta, potičemo brzu prijavu kako bi svi zainteresirani mogli osigurati svoje sudjelovanje. Ova radionica predstavlja izvrsnu priliku za poduzetnike da se upoznaju s najnovijim trendovima i prilikama koje nudi digitalizacija, te kako iskoristiti dostupne financijske poticaje za unaprjeđenje svojih poslovnih aktivnosti. Za dodatne informacije, molimo kontaktirajte Poduzetnički centar Samobor na kontakt email renata@pcsamobor.hr .