°C 25

Pripreme za maturu, kulinarske, dramske i informatičke radionice u POU Zelina

06.01.2020.

Romana Šimek

U Pučkom otvorenom učilištu u tijeku su prijave i upisi na nekoliko zanimljivih i korisnih radionica. Učilište nastavlja s ponudom raznih edukativnih sadržaja koji potiču kreativnost i pružaju uvjete za učenje tijekom cijelog života.

Kako bi oslobodili vlastitu kreativnost i nastavili raditi na sebi izaberite jednu od radionica iz ponude:

Dramska klinika pod vodstvom Matka Knešaureka osmišljena je radionica glume za polaznike u dobi 10 do 18 godina. Radionica će se održavati jednom tjedno po 2 školska sata. Osnovni cilj je osigurati stalan glumački priljev u ZAmKu iz podmlatka, odnosno dugoročna opstojnost ZAmKa-e. Za polaznike, Dramska klinika bit će besplatna. Rok za prijavu je 20. siječanj.

Informatička radionica-pametni telefon namijenjena je osobama 3. životne dobi. Voditelj radionice Josip Rasinec polaznicima će na što jednostavniji način pokazati kako koristiti sve pogodnosti i mogućnosti koje pruža pametni telefon. Prijave traju do 15. siječnja.

Kulinarska radionica-Kuhajte s kuharicama nudi 48 punih sati kulinarske edukacije i neizostavnu zabavu uz naše poznate kuharice Ružicu i Baricu. Za svakog polaznika osiguran je i poklon - knjiga recepata "Kuharice", koju su Ružica i Barica objavile prošle jeseni. Prijave traju do 20. siječnja.

Svi zainteresirani maturanti mogu se do 15. siječnja prijaviti na pripreme za hrvatski, matematiku, engleski i fiziku. Pripreme će se održavati u dane vikenda.

Više informacija i način prijave na pojedine radionice možete saznati na www.pou-zelina.hr