°C 23

Prijavite se za ljetne igraonice u Rugvici

24.06.2020.

Redakcija

Još dva dana ostala su do kraja prijava na besplatne ljetne igraonice za djecu općine Rugvica. Riječ je o igraonicama koje za djecu osnovnoškolske dobi organizira Općina, a održat će se tijekom ljetnih praznika s ciljem provođenja kvalitetnog vremena i edukacije u različitim aktivnostima.

-Kako je ova godina specifična, te su djeca veliki dio vremena provela u svojim domovima, odlučili smo im omogućiti raznolike programe ne bi li svako dijete pronašlo odgovarajuću aktivnost-ističu iz Općine.

Općina Rugvica i Pučko otvoreno učilište Dugo Selo osiguravaju edukatore i materijal koji će se koristiti na radionicama, a tijekom provođenja aktivnosti djeca će, istaknuli su, biti osigurana. Održat će se i radionice rolanja i ribolova, pa se mole djeca da donesu svoje role i pribor za ribolov.

-Roditelji su dužni omogućiti siguran dolazak i odlazak djece na mjesto održavanja pojedine aktivnosti u točno određeno vrijeme, te se pridržavati propisanih epidemioloških mjera. Molimo roditelje da svaki dan djetetu izmjere temperaturu, te popune obrazac s podacima vezanim uz epidemiološke mjere-ističu organizatori.

Svako dijete može se prijaviti na samo jednu radionicu do popunjenja kapaciteta koji će se unaprijed odrediti prema mogućnostima provođenja aktivnosti.

Rok prijave na igraonice je do petka, 26.06. do 12.00 sati.

Galerija slika

Prijavite se za ljetne igraonice u Rugvici