°C 24

Predblagdansko druženje taekwondo kluba Rugvica

24.12.2019.

Petar Brnada

U prostorijama OŠ Sesvetska Sopnica protekle nedjelje održano je predblagdansko druženje djece i roditelja članova kluba u ugodnom ambijentu i atmosferi.

Vodstvo kluba na čelu s glavnim trenerom gospodinom Marasom, te uz pomoć i podršku trenerica i trenera, počastilo je najmlađe sa dječjom najdražom zakuskom (Pizze) i sokovima, te uz pripomoć roditelja u vidu grickalica i kolača, završila je ova uspješna godina za Taekwondo klub Rugvica. U neformalnom dijelu druženja, održan je kratki sastanak roditelja sa trenerima, vezano uz nove trenirke i buduće natjecateljske majice, te oko najbitnijeg događaja za naš klub u nadolazećem razdoblju, a to je organizacija i održavanje Međunarodnog Taekwondo natjecanja u Vrbovcu, 08.02.2020. godine.

U svečanijem dijelu druženja, podijeljene su diplome i pojasevi, ukupno njih 57, a od toga 25 za početnike ovog sporta, većinom za zvanje nositelj 9. KUP-a. Također podijeljeni su pehari za najbolje natjecatelje ovog kluba u kategorijama: vrtićanke-vrtićanci, početnice-početnici, mlađe kadetkinje-mlađi kadeti, kadetkinje-kadeti, natjecateljice-natjecatelji, te s obzirom na usku suradnju sa Taekwondo klubom Martingrad, dodijeljeni su i njima pehari za najbolje natjecateljice i najbolje natjecatelje.

-Svim natjecateljicama i natjecateljima čestitamo na osvojenim nagradama, zahvaljujemo roditelja na potpori i razumijevanju, te svima članovima želimo još više uspjeha u njihovom razvoju kroz ovaj sport, te i još više uspješnih rezultata u nadolazećem razdoblju- poručili su iz kluba te dodavši da svim članovima kluba, njihovim obiteljima, te prijateljima i suradnicima kluba, također žele svako dobro povodom nadolazećim blagdana te puno zdravlja, sreće i uspjeha u 2020. godini.

Galerija slika

Predblagdansko druženje taekwondo kluba Rugvica Predblagdansko druženje taekwondo kluba Rugvica Predblagdansko druženje taekwondo kluba Rugvica Predblagdansko druženje taekwondo kluba Rugvica Predblagdansko druženje taekwondo kluba Rugvica