°C 11

POU Dugo Selo organizira večer glazbe i romantike "Noć žena"

08.03.2019.

Vana Pocrnjić

Pučko otvoreno učilište Dugo Selo i ove godine, povodom Dana žena, organizira „Noć žena“ koja će se održati u nedjelju, 10. ožujka u dvorani Preporod s početkom u 20 sati. 

Kao i proteklih godina, žene moraju obavezno nositi crveni ruž, a muškarci leptir mašne, također sve žene će dobiti crvenu ružu.

U Dvorani „Preporod“ odigrat će se glazbeno poetski cabaret „Adam i ona“ s početkom u 20 sati, a nakon predstave svi su pozvani u obližnji Caffe bar „Gold“ na mali domjenak. U ponudi će biti fini sirevi Obiteljske sirane Kusanovec koji će se sljubljivati s odličnim vinom. 

Autor cabareta „Adam i ona“ i glavni glumac je vrhunski vokal Adam Končić, na klaviru ga prati Oliver Belošević. Predstava je svojevrstan povratak u prošlost grada Zagreba u kojoj su na repertoaru pjesme nastale 30 – tih godina prošlog stoljeća, ljubavnu poeziju poznatih pjesnika, te priče i anegdote vezane na vječnu temu muško – ženskih odnosa.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti u Pučkom otvorenom učilištu Dugo Selo, tel. 01/2753 419 i knjižari Denova, tel. 01/2775 500. U cijenu ulaznice je uključena i besplatna konzumacija pića za žene u Caffe baru „Gold“.

(Foto: Grad Dugo Selo)