°C 11

Postanite član društva Naša djeca Sveti Ivan Zelina

08.03.2019.

Vana Pocrnjić

Učlanite svoju djecu u Društvo Naša djeca Sveti Ivan Zelina i omogućite im besplatno sudjelovanje na prigodnim radionicama i kreativnim druženjima.

Društvo „Naša djeca“ Sveti Ivan Zelina“ osnovano je 23. ožujka 2018. godine s ciljem promicanja, razvitka i unapređenja kvalitete života djece u skladu s Konvencijom o pravima djece Ujedinjenih naroda.

Područje djelovanja Društva je područje kulture, umjetnosti, obrazovanja, znanosti i istraživanja, ljudskih prava, socijalne djelatnosti, zaštite okoliša/prirode, a cjelokupna programska aktivnost DND Sveti Ivan Zelina usmjerena je na djecu/obitelji koje žive na području Grada Svetog Ivana Zeline i pripadajućim mu općinama.

U protekloj 2018. godini, DND Sveti Ivan Zelina provelo je niz aktivnosti s djecom i za djecu koje će nastaviti i u 2019. godini obogaćene za nekoliko novih projekata.

Čarobni čitalački četvrtak jedna je od aktivnosti koja je započeta 2018. godine i naišla je na velik interes djece i roditelja. Provodi se tijekom cijele godine jednom mjesečno, osim prosinca kada se provodi svaki četvrtak. Radionice u sklopu Čarobnog čitalačkog četvrtka održavaju se u Gradskoj knjižnici. Obavezan je i gost iznenađenja koji je obično osoba iz javnog života grada, a koji djeci čita odabranu priču nakon koje slijedi zajedničko druženje.

Ako se odlučite da Vi i/ili Vaše dijete postanete članovi DND Sveti Ivan Zelina, potrebno je popuniti tražene podatke ovdje.